Streefbedrag behaald

Snowy is aangereden! Help jij hem mee?

Opgehaald

1.028
102% bereikt van het totaalbedrag € 1.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Snowy is zwaar gewond langs de kant van de weg gevonden, hij kon alleen nog maar wat klagelijk miauwen... Snowy is door de dierenambulance naar de dierenarts gebracht en daar bleek dat hij, naast een groot aantal kneuzingen, ook een gecompliceerde bekken breuk te hebben. Waarschijnlijk heeft Snowy, die nog maar 1 jaar oud is en niet gecastreerd, meer aandacht voor de dames gehad dan voor het drukke wegverkeer. Nu wordt Snowy door ons opgevangen en liefdevol verzorgt. Gelukkig eet hij wel goed, maar plassen en poepen gaat door de pijn in het bekken moeilijk en daar moet hij bij geholpen worden.

Graag willen wij jonge Snowy laten opereren, om er zo voor te zorgen dat hij weer een normaal katten leven kan krijgen. Met een plaatje en schroeven zullen de verschillende bekken delen weer aan elkaar gezet moeten worden, zodat hij weer lekker bij zijn nieuwe baasje op schoot kan springen en zo alle liefde die hij wil kan krijgen. Uiteraard dan wel als gecastreerde kater.

Helaas zijn dit soort operaties kostbaar en daarom willen wij jullie vragen om een donatie te doen om te helpen met de kosten. Snowy verdient een 2e kans!