Yarick mag eindelijk op zoek naar zijn eigen paleisje

20 januari 2022 15:32

We hebben hem zien opgroeien van halfwaskitten naar echte puberkater. Hij zit namelijk inmiddels al een tijdje bij ons, omdat hij een operatie nodig had bij de oogspecialist die dankzij jullie lieve donateurs mogelijk werd gemaakt.

Inmiddels is hij geopereerd en hersteld. En kan eindelijk zijn echte leven beginnen. Het liefst wil hij samenleven met een kattenvriend(in). Vooral samen spelen is voor hem een must, ook al kan hij daar zelf soms een beetje ruig in zijn.
 
Yarick heeft als hobby het vangen van allerlei vallende bladeren. Deze neemt hij dan ook graag mee naar binnen. Soms heeft hij een hele verzameling en dat laat hij graag vol trots aan ons zien. Een thuis waarbij hij naar buiten kan zou voor hem geweldig zijn, zodat hij zijn hobby daar kan doorzetten.
 
Hij heeft het hart van zijn verzorgers al lang gestolen en bij velen een glimlach op het gezicht getoverd. Wil je deze lieve deugniet adopteren? Bekijk dan eerst hier zijn profiel en reageer vervolgens (uitsluitend via de mail) door een mail te sturen naar: dierenasiel.winschoten@dierenbescherming.nl