Help onze thuisloze konijnen aan nieuwe hokken!

Opgehaald

405
53% bereikt van het totaalbedrag € 756
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Per jaar vangen we gemiddeld 45 konijnen op. Vaak krijgen wij via de dierenambulance zwerfkonijnen bij ons binnen. Nadat ze de nodige zorg hebben gekregen en de rammen gecastreerd zijn, proberen we ze aan een leuke vriend/vriendin te helpen. Om dit te kunnen blijven doen hebben we voor de konijnen nieuwe huisvesting nodig. Na vele jaren van gebruik zijn de hokken aan vervanging toe. Om nog meer thuisloze konijnen op te kunnen vangen hebben we nieuwe verblijven nodig.

Oude verblijven:
 
Nieuwe verblijven:
   

De nieuwe verblijven moeten goed schoon te maken zijn en voldoende ruimte bieden om met 2 konijnen in te kunnen. Aan deze hokken plaatsen wij een grote ren zodat ze genoeg huppel- en speelruimte hebben. Wij hebben vier van deze kunststof hokken nodig. Deze zijn goed schoon te maken en indien nodig te ontsmetten. Doordat het twee etages zijn, hebben ze een veilige slaapruimte en beneden met een aangekoppelde ren de ruimte om de pootjes te strekken.

Help doormiddel van een donatie. Zodat dankzij jouw hulp meer thuisloze konijntjes een mooie toekomst tegemoet kunnen gaan. Help jij onze thuisloze konijnen aan nieuwe hokken?