Herstel van Harley gaat voorspoedig

17 maart 2022 10:00

Harley verblijft nu in een liefdevol pleeggezin die haar alle nodige verzorging geeft. Deze week mogen haar hechtingen worden verwijderd. Ze was al ontzettend blij dat haar verband eraf mocht. Dit is wat het pleeggezin over haar schrijft:

"Harley was de eerste drie dagen echt zielig bij ons omdat ze nog erg veel pijn had, ze was boos op haar poot maar wilde tegelijkertijd ook wel graag aandacht. Het verband zakte na 3 dagen af waardoor de wond bloot lag en was het eraf halen het beste, ze vond het echt niet fijn toen ik het eraf wilde knippen maar toen ze voelde dat er meer ruimte kwam ging ze er zelfs voor liggen met gestrekte poot zodat ik het verband rustig kon verwijderen. Sindsdien staat ze meer op haar poot en is ze ook een stuk vrolijker geworden, ze ontlast de poot nog wel door hem meer naar voren te plaatsen zodat haar volle gewicht er niet op komt. Aangezien ze een strikt dieet volgt met haar 5 kilo aan gewicht is ze als ik bij haar kom al miauwend op zoek of ik voer bij me heb. Zo hebben we hele gesprekken maar als ze door heeft dat ze geen voer erbij krijgt is ze teleurgesteld en bijt ze soms lichtjes in mijn hand en kan ze gaan ( slaan, maaien ) met haar voorpoot. Kan haar helaas nog niet wegen dat staat ze nog niet toe omdat ze gevoelig is bij haar achterpoot en staart. Dan bijt ze echt hard in je hand. Verder is als ze eten heeft gehad zeer vrolijk en altijd in voor aandacht en knapt ze goed op. Doordat ze haar achterpoot naar voren zet en haar welvaartsbuik er dan voor zit kan ik geen goeie foto van de herstellende wond maken maar het ziet er rustig uit."

Inmiddels hebben we al meer dan de helft van ons streefbedrag voor de kosten van Harley binnen, heel erg bedankt! Maar we zijn er nog niet. Wil jij nog een bijdrage doen voor het herstel van Harley of deze oproep delen?

Doneer voor Harley